EXPOSITIE!

Van goddelijke hemellichamen en bezeten schaapjes tot het hangen boven een wc pot?

Jeroen Bos creëert het allemaal in zijn eigen kleurrijke wereld?

Dit en nog veel meer, doordrenkt met de nodige dosis symboliek en thematiek, is terug te vinden in de werken van Jeroen Bos. Zowel zijn olieverf schilderijen als zijn fluorescerende (en larger than life) canvas doeken zijn letterlijk een lust voor het oog. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt en vooral ook herkent. ?Ik wil mensen graag een spiegel voor houden en weer laten voelen. Mensen mogen kippenvel krijgen, huiveren, lachen of juist huilen?Zolang ze maar voelen. Mensen stoppen in deze tijden hun gevoel te vaak weg?, zegt de drieëndertig jarige Bossche kunstenaar.

Voor iedereen (en zelfs de meest gevoelloze onder ons) die tijd neemt zal een nieuwe wereld open gaan bij het bezichtigen van het werk van Bos.

Binnenkort kunt ook u de uitdaging aangaan.

Van 2 december tot en met 26 januari 2007 is zijn werk te bezichtigen in De Muzerije, Centrum voor Kunstzinnige Vorming en Kunsteducatie te ?s-Hertogenbosch.

Op zaterdag 2 december is iedereen van harte uitgenodigd bij de officiële opening, die begint om 16:00. Een speciale gast zal de expositie openen, The Tralala?s (halve finale Grote Prijs van Nederland) komen optreden en via de documentaire van filmmaakster Sanne Kortooms kun je zelf een kijkje nemen in het bewogen leven van de kunstenaar.

Openingstijden Muzerije

ma t/m vr van 09.00 tot 22.00 uur

za van 10.00 tot 16.00